HISTORIA

Utvecklingen av HydroFLOW började 1992 då Dr. Danny Stefanini hittade en ny revolutionerande metod för att behandla kalk i hushåll. Han grundade HYDROPATH, för att föra ut sin innovativa elektroniska vattenkonditioneringsteknologi till resten av världen.

Den familjedrivna verksamheten är baserad i Nottingham, Storbritannien, och har vuxit till att omfatta ett internationellt nätverk av distributörer och kunder. HYDROPATH-tekniken används över hela världen som en kostnadseffektiv, energibesparande, grön lösning för behandling av vatten. Vårt sortiment av HydroFLOW-enheter, designade för olika typer av industrier, är utformade för att behandla biofilm, för att förbättra filtrering via flockning och för att skydda mot kalk och annan typ av beläggning.

Vårt mål med HYDROPATH är att varje HydroFLOW-enhet är tillverkad i bästa kvalitet och anpassad för den funktion den ska fylla.

Vi erbjuder expertis till alla sektorer och applikationer där vår teknik används. Det pågående utbildningsprogrammet, konsultationer och support är anpassade efter varje kunds behov.

Oöverträffad expertis och kundservice

Kostnadseffektiv och grön lösning för konditionering av vatten

Internationellt nätverk av distributörer och kunder